top of page

Vacature Fysisch Geneesheer - Revalidatiearts Brussel


What’s in it for you?


Ben jij een arts specialist in de fysische geneeskunde en heb jij helemaal zin om een eigen stempel te drukken op een dienst?


Hou je ervan om te werken binnen multidisciplinaire teams met een brede waaier aan medische disciplines?


Heb jij interesse om, naast het zorgen voor patiënten en het voeren van consultaties, ook bij te dragen aan de uitbouw van een team en sub specialismen? Dan is dit misschien wel iets voor jou!


Inhoudelijk

Je komt terecht in een perifeer ziekenhuis waar de diverse disciplines een heel warm hart toedragen aan het team van fysische geneeskunde. Dit ziekenhuis is in een constante ontwikkeling en optimalisatie van het zorgaanbod. Het ziekenhuis staat niet stil en wil de zorg continu verbeteren.


Het ziekenhuis is uitgerust met een goed uitgebouwde structuur en ondersteuning binnen het domein van de revalidatie.


De fysische geneesheren worden voor de wachtregeling ondersteund door andere disciplines, zodat zij zich kunnen concentreren op hun dagactiviteiten.


Je krijgt de kans de dienst mee verder vorm te geven, uit te bouwen en accenten te leggen. De dienst wordt naar een hoger niveau getild mede door de aanwezigheid van een zeer goede paramedische groep.


Uw profiel

  • Erkend arts in de fysische geneeskunde en revalidatie

  • Kennis EMG

  • Kennis Nederlands en Frans is vereist (of bereidheid dit te leren)

     

Waar?

Dit middelgroot ziekenhuis in Brussel ligt  in een omgeving en context in een boeiende expansie en transitie.


Next Step?

Dit is jouw kans om mee te schrijven aan een groeiverhaal binnen de fysische geneeskunde en de revalidatie! Aarzel niet langer en contacteer ons, 🔗info@2thact.be!

Comments


bottom of page