top of page

Vacature Anesthesist


What’s in it for you?


Ben je Anesthesist en ben jij op zoek naar meer variatie in jouw job? Straal jij als je met onderzoek kan bezig zijn en/of artsen in opleiding mag begeleiden?


Heb jij een eerder algemene achtergrond, maar zou het uitbouwen van een sub specialisme jou ook boeien? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Inhoudelijk


Deze uitdagende functie heeft heel wat te bieden. Naast de vooruitstrevende setting met een heel breed en uniek gamma aan pathologie en chirurgie is er ook een boeiende basis aan onderzoeksmogelijkheden. Daarnaast is er dynamisch jong team dat klaarstaat om met jou samen te werken!


Ben je enthousiast bezig met jouw discipline en hecht jij veel waarde aan teamwork en open communicatie? Wil je deelnemen aan een zeer haalbaar en polyvalent wachtsysteem en ben je bereid anesthesieprestaties te verrichten in alle chirurgische disciplines.


Word je graag geprikkeld door interessante en meer complexe casussen en ziektebeelden? Dan is dit gespecialiseerd centrum iets voor jou!


Waar?

Je komt terecht in een universitaire omgeving. Interesse in wetenschappelijk onderzoek is mooi meegenomen.


Next Step?

Word je geprikkeld door het lezen van bovenstaande vacature? Twijfel niet verder en neem contact op met ons. We vertellen je graag vrijblijvend meer over deze opportuniteit! 🔗info@2thact.be!

コメント


bottom of page